Fagmøter og kurs

Lab 18 når bredt ut til fagmiljøer relatert til laboratorie-virksomhet. Det er slik vi skaper den viktigste møteplassen for laboratoriefolket.

Det vil også denne gang arrangeres en rekke fagmøter på Lab i regi av profesjonsgrupper og fagmiljøer. En del aktører har vært med oss i mange år, og flere nye har kommet til de senere årene.

 BESØKE LAB 18 ››

 

NITO Bioingeniørfaglig institutt har et omfattende program
NITO BFI brenner for bioingeniørenes interesser og er en av aktørene som virkelig har vært med Lab lenge. BFI har møter og kurs hele Lab-uken, inviterer til Lederdagene 2018, Nettverkstreff 2018: Kvalitetsarbeid i medisinske laboratorier og workshops , og tre nye kurs: Spesialkurs i Intervju av blodgivere, kurs i Automasjon i medisinsk biokjemi, og kurs i Patologi.

Norsk Kjemisk Selskap inviterer til det 21. landsmøte i kjemi
I løpet av 16. og 17. oktober blir det Industry Lecture, plenarforedrag og Guldberg Waage-seremoni, i tillegg til at alle de 10 faggruppene organiserer egne fagmøter: Organisk kjemi, Analytisk kjemi, Kolloid- og makromolekylkjemi, Kvantekjemi og modellering, Kjemiens historie, Kjemiundervisning, Uorganisk kjemi og materialkjemi, Matkjemi, Kvantekjemi og Kjemometri. Landsmøtet i kjemi

Høstkonferansen i mikrobiologi 
Høstkonferansen i mikrobiologi for medisinsk personell går 18. – 19. oktober, og arrangeres denne gang av Folkehelseinstituttet. Høstkonferansen 2018 ››

Foreningen Mikro
Mikrobiologisk forening for fôr- og næringsmiddellaboratorier skal ha 3-dagers MIKRO-seminar på Thon Hotel Opera og kommer på dagsbesøk til Lab på onsdag 17. oktober.
Les mer om foreningen Mikro >>

Norsk Selskap for Medisinsk Biokjemi
NSMB er et selskap i Den Norske Legeforening som ivaretar den vitenskapelige delen av fagfeltet medisinsk biokjemi. Selskapet inviterer medlemmer til lunsjseminar på Lab onsdag 17. oktober.

Norsk Selskap for Farmakologi og Toksikologi
NSFT’s formål er å fremme utvikling og interesse for farmakologi og toksikologi i Norge. De inviterer til et todelt fagseminar torsdag 18. oktober kl 12-14 på Lab 18. Temaene er Epigenetikk og Doping.

Tekna
Tekna, Teknisk-naturvitenskapelig forening, kommer til Lab på torsdag 18. oktober.
Tekna Biotek dekker fagområdene bioteknologi, biologi, kjemi, farmasi, næringsmiddel, biokjemi og tilsvarende. De inviterer til seminaret Hvordan drive laben enda bedre?

Equinor
Equinor, det nye Statoil, kommer til Lab for første gang. De inviterer til et felles kvalitetsmøte for alle kvalitetsansvarlige på sine laboratorier og et fagmøte for driftslaboratoriene.

Medisinsk Teknologisk Forening
Medisinsk Teknologisk Forening legger til sitt styremøte til Lab 18.

 

PROGRAMOVERSIKT ››


Andre seminar
I tillegg inviterer utstillerne til flere miniseminar og produktpresentasjoner i løpet av de tre Lab-dagene. Se Utstillerseminar her ››

Les også:   HVEM BESØKER LAB ›› 

Share this: