Møt fremtiden på Lab

På Lab 18 kan du se det nyeste innenfor laboratorieutstyr og –tjenester. Kombinert med fagmøter og kurs med høyaktuelle temaer gjør det Lab 18 til en effektiv møteplass og nøytral arena for faglig oppdatering for alle som er tilknyttet laboratorievirksomhet.

Her er to av nyhetene:

BD første gang på Lab
Fra Stockholm kommer BD (Becton Dickinson AB) for å stille ut på Lab18. Firmaet har tidligere vært representert i Norge via en distributør, men vil heretter levere varer og tjenester direkte til kunden.

Produktsjef for Norden, Erik Nyström, forteller at firmaet vil stille ut flowcytometre, preanalytiske produkter innenfor blodprøvetaking, molekylær diagnostikk og løsninger for automatisering av bakteriologi.

På BDs stand vil den besøkende treffe fagpersoner som vil bistå i faglige spørsmål, og firmaet vil også vise hvordan en fremmer helsevesenet ved å forbedre medisinske funn, diagnostikk og levering av helsetjenester.

Helautomatiske væskehåndteringsroboter
Hamilton Nordic AB vil også være til stede på årets Lab-messe – der de vil vise helautomatiske væskehåndteringsroboter som kan programmeres til en rekke applikasjoner og som støtter mye forskjellig tredjeparts utstyr. Dessuten har firmaet en helautomatisk «positive pressure»-enhet som brukes til «solid phase extraction». Også den kan integreres med væskehåndteringsrobotene som Hamilton selger.

Hamilton kommer til å ha ekspertise til stede, som kan svare på mer kompliserte spørsmål vedrørende automatisering og væskehåndtering.

Hamilton kan hjelpe laboratoriet med å bli mer effektive, minimere risikoen for menneskelige feil samt øke pasientsikkerheten. Dessuten kommer firmaet til å vise det absolutt seneste tilskuddet av væskehåndterignsroboter – Microlab VANTAGE.

Foto: Microlab Vantage fra Hamilton

 Se flere nyheter på Lab ›› 

 

Share this: