Lab inviterer til 25-års jubileumsfest

Vi har gleden av å invitere til 25-års jubileumsfest i anledning av at det er 25 år siden vi arrangerte den første lab-messen, Lab 93, på Sjølyst. Lab-messene er et samarbeidsprosjekt mellom Lab Norge og Norges Varemesse og har utviklet seg til å bli laboratoriefolkets viktigste møteplass.

Slik startet det
Kjemidagene, som skriver seg helt tilbake til 1968, var forløperen til Lab. Den gang var Lab Norge kun en gruppe innenfor Elektronikk Importør foreningen. Siste gang Kjemidagene ble arrangert, i 1991, hadde utstillingen også fagseminar og konferanser. Både Analysedagene til Norsk Kjemisk Selskap og Lederdagene til Norsk Bioingeniørforbund (nå NITO Bioingeniørfaglig institutt) var da en del av fagprogrammet, som i dag.

I 1993 flyttet utstillingen til Norges Varemesses lokaler på Sjølyst og slik startet samarbeidet mellom Norske Laboratorieleverandørers forening og Norges Varemesse. Siden Lab 04 har utstillingen vært avholdt i messebygget på Lillestrøm.

Vi håper du, dine kolleger og forbindelser blir med på denne anledningen til å feire sammen med oss. Det blir middag med vin til maten og noen høytidelige poster i en flott ramme i Norgessalen på Thon Hotell Arena på Lillestrøm.

Festmiddagen arrangeres:

  • Onsdag 17. oktober kl 1900 på Thon Hotel Arena, Lillestrøm
  • Pris er kr 1.480 pr deltaker

Velkommen til jubileumsfest!

 

 KJØP BILLETT TIL JUBILEUMSMIDDAG – FRIST 10. OKTOBER ››

 

Share this: