Leverandørene kommer

Flere utenlandske leverandører har allerede kontaktet Norges Varemesse, og i 2018 er også VWR tilbake blant utstillerne på Lab.

En av utstillerne som allerede har bestilt plass er Nino Labinteriör AB.
– De siste årene har vi vært markedsledende i Norge på ventilerte arbeidsplasser for isotopbehandling innen nukleærmedisin inkludert PET. Det dreier seg altså om avtrekkskap og sikkerhetskabinetter med integrert beskyttelse av stål, sier Bengt Peters, prosjektleder i Nino Labinteriör AB
Selskapet har også et stort «top-of-the-line»-sortiment av ventilerende produkter for forsøksdyrviksomhet som luftdusjer, ergonomiske burbyttestasjoner, sluser, mottakingsbenker og operasjonsbord – produkter som ofte spesialproduseres til den enkelte kunden.
– Vi har også spesialbygde løsninger for LAF-utstyr der den filtrerte luften står i sentrum. Alle produkter er konstruert og bygget i Skandinavia og vi har derfor mulighet til å ta hensyn til den enkelte kundens behov ved prosjektering og produksjon av utstyret, sier Peters som kan vise til mange leveranser i det norske markedet de siste årene.
Derfor deltar vi på Lab 18 – der vi kan treffe enda flere nye kunder.


Spennende nyheter

– Bergman Diagnostika AS ser frem til Lab 18. Der treffer vi de fleste aktuelle kundegruppene våre, og det er en god arena for å vise frem store deler av produktporteføljen vår, sier Tove Nyhus, administrerende direktør i Bergman Diagnostika AS.
– Dette er en av de få arenaene hvor vi møter potensielle kunder og samtidig har mulighet til fysisk å vise produktene våre. Det at mange profesjoner og organisasjoner arrangerer fagmøter i sammenheng med Lab 18, sikrer at nøkkelpersonell og beslutningstakere kommer til messen, sier Nyhus som regner med å vise noen spennende nyheter på Lab 18.
– Vi vil vise instrumenter både for medisinsk biokjemi, mikrobiologi, blodbank, molekylærbiologi og primærhelsetjenesten.
Bergman Diagnostika AS er ett av Norges ledende firmaer innen diagnostika og analyseutstyr med en stab av motiverte og dyktige fagfolk. Firmaet AS har valgt å konsentrere seg om et utvalg av ledende leverandører som til enhver tid produserer og leverer innovative løsninger og applikasjoner. Det arbeides med kundetilpassede løsninger, instrumenter og service blant annet innen feltene blodgass, koagulasjon, hematologi, elektroforese, molekylærbiologi, mikrobiologi, blodbank, pipetteringsroboter og klinisk kjemi, og sammen med søsterselskapene i nabolandene, er Bergman Diagnostika AS blant Nordens største firma innen diagnostikk.

 

Bli utstiller på Lab 18 du også
Lab 18 byr på en bred utstilling av det nyeste innenfor laboratorieutstyr og –tjenester kombinert med fagmøter og kurs med høyaktuelle temaer. Dette gjør Lab 18 til en effektiv møteplass og nøytral arena for faglig oppdatering for alle som er tilknyttet laboratorievirksomhet, avslutter Torill Engelberg, prosjektleder for Lab 18 i Norges Varemesse.

 BLI UTSTILLER

 

 

Share this: